gototopgototop
Duminică, 16 Decembrie 2018
Târg de mărţişoare la Şcoala Avram Iancu PDF Imprimare Email

targ martisoare la scoala avram iancu turdaafis martisoareMicuţii de la Şcoala Avram Iancu au organizat un târg de mărţişoare pentru a marca, aşa cum se cuvine, sosirea primăverii.
Majoritatea elevilor şcolii au realizat cu mânuţele lor câte un mărţişor, alţii chiar mai multe, din materiale biodegradabile. 
Scopul acţiunii a fost de fapt unul dublu, acela de a exersa creativitatea copiilor din Şcoala Avram Iancu dar şi de a strânge fonduri pentru acţiuni caritabile, din vânzarea în cadrul târgului, a mărţişoarelor expuse.Mărţişoarele făurite de elevi s-au vândut ca pâinea caldă. Unii dintre cumpărători au plătit chiar mai mulţi bani pentru un mărţişor, ştiind că banii vor fi folosiţi pentru ajutorarea unui elev al şcolii, care necesită tratament.

veronica bodocan elisabeta popa martisoare Scoala Avram Iancu

 

 
Scoala „Avram Iancu” Turda PDF Imprimare Email

Thumbnail imageThumbnail imageScoala "AVRAM IANCU" este asezata in partea de sud est a municipiului TURDA, .intr-un cartier linistit numit cartierul OPRISANI ( zona Micro I). Pana in 1996 avea numele de Scoala nr. 6 Turda, iar din iunie 1996 a primit numele de Scoala "AVRAM IANCU".

Scoala veche are doua nivele: Parter + Etaj I
Scoala noua are trei nivele : Parter + Etaj I + Etaj II
In prezent scoala dispune de : 24 sali de clasa,1 Club pentru activitati extracurriculare,1 laborator de biologie-chimie,1 laborator de fizica, 1cabinet de matematica-TIC,1 cabinet de istorie,1 laborator AEL,1 atelier de ed. tehn. (baieti),1 atelier de ed. tehn. (fete),1 sala de sport realizat prin programul guvernamental,1 sala profesorala, 3 sali de material didactic,3 birouri (secretariat, directiune,contabilitate),1biblioteca (depozit cu doua incaperi),1 magazie exterioara, 1 sala festiva, 1 sala Consiliul Elevilor.

 

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

 

ÎNSCRIEŢI-VĂ COPIII LA ŞCOALA „AVRAM IANCU” TURDA!
AŢI AVEA 1000 DE MOTIVE... DIN CARE NOI VĂ PREZENTĂM DOAR CÂTEVA: PENTRU CĂ:
Thumbnail imageSe studiază limba engleză încă din clasa I; Cursurile se desfăşoară numai de dimineaţă, pentru clasele I-VIII; Îşi va putea face lecţiile, în fiecare zi, sub îndrumarea unui  cadru didactic calificat, în cadrul semiinternatului; Dotările moderne oferă un plus de calitate actului educativ: 5 laboratoare şi cabinete dotate cu computere, videoproiectoare, softuri educaţionale; sală de festivităţi pentru spectacole şi reuniuni; una dintre cele 2 săli de sport din municipiul Turda, construite în anul 2004; biblioteca şcolii care cuprinde 18 000 de volume; Clubul „Millenium” destinat activităţilor recreative şi educative de după ore. Ne recomandă rezultatele: locul I pe municipiu la admiterea în liceu,în 2009; 460 premii la olimpiade şi concursuri şcolare, în anul şcolar 2009-2010,  raportate la cei 530 de elevi ai şcolii; Suntem una din cele 10 şcoli finaliste din România la Concursul ”Şcoala Anului”, la Gala Premiilor în Educaţie, 2009; Suntem una din cele două şcoli din România câştigătoare a premiului european la Concursul ”Cea mai bună idee pentru Europa”, 2009;

Thumbnail imageVĂ AŞTEAPTĂ CU DRAG DOAMNELE ÎNVĂŢĂTOARE:

INSTITUTOR GRADUL I

MARIANA COSTIŞOR

INVĂŢĂTOR GRADUL I

ILEANA MAIER

INSTITUTOR GRADUL II

LOREDANA MOCA

MUNCA LOR VA FI CONTINUATĂ LA CICLUL GIMNAZIAL, DE CEI 28 DE PROFESORI, DINTRE CARE 12 CU GRADUL DIDACTIC I.

GRABIŢI-VĂ! FIŢI PRINTRE PRIMII!

Thumbnail imagePERIOADA DE ÎNSCRIERE:

5 IANUARIE-15 MARTIE 2010

ACTE NECESARE:

ADEVERINŢA MEDICALĂ  DE LA MEDICUL DE FAMILIE

COPIE DUPA BI/CI AL AMBILOR PĂRINŢI

COPIE DUPA CERTIFICATUL DE NAŞTERE AL COPILULUI

 

CONTACT

Turda, str Rapsodiei nr. 1, jud. Cluj

tel./fax. 0264.312.058

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza